2015. január 5., hétfő

„MInden módon számon tartanak”

„Beírtak engem mindenféle Könyvbe és minden módon számon tartanak” – írja az a szegény Kosztolányi; pedig nem is értesült, anno, az ellenőrzéstechnika legújabb lehetőségeiről.



Mivel az RFID-csip egy adott kódot sugároz és minden állampolgár egyedi azonosító kóddal bír, ezért a magunknál hordott diákigazolvánnyal, személyigazolvánnyal és vezetői engedéllyel egyben visszakövethető a tartózkodási helyünk is. Ezek olyan dokumentumok, amit minden állampolgár köteles magánál tartani, így minden állampolgár köteles magánál tartani az RFID-csipet.”

A cikkből kiderül: az új, bevezetendő igazolványokkal egy kis hatósugarú mikrochipet vehetünk birtokba. A chip gyenge jelet bocsát ki, amely nagyobb távolságból egyelőre nem érzékelhető. (Ám a megfelelő vevő kidolgozása csak idő kérdése.) A következő lépés: az emberbe beültetett chip lesz. (Tudjuk, kutyánkban a chip már kötelező, tehát a társadalom lélektani megpuhítása már zajlik.)

A tervről bővebben a mindenegyben blogon olvashatsz. A cikk informatív, bár az utolsó bekezdés szabadkőműves utalása elmaradhatott volna. Nem azért, mert az összeesküvés-elméletek le vannak járatva, hanem mert a HATALOMGYAKORLÁS rendszere (bár tény, hogy a hatalom személyekból áll!), de maga a rendszer rég túlnőtt a zárt, kontrollálható TÁRSASÁGON. Talán véletlen, hogy korunk jeképe: a VILÁGHÁLÓ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése